8th October 2015

Javni postav

 Udruga je poklonila preko dvadeset vrjednih radova u tehnici mozaik javnim institucijama grada Poreča:

A to su: Zdravi grad Poreč ,Institut za poljoprivredu i turizam Poreč,Općinski sud Poreč,Pučko otvoreno učilište Poreč,SZGP,Usluga Poreč,Društvo invalida Poreč,Dom zdravlja Poreč,Dom za starije i nemoćne Poreč,
Dnevnom centru za rehabilitaciju -Veruda ispostava Poreč,Turističkoj zajednici Poreč,d.o.o. SPINA Poreč,Osnovnoj školi Poreč,Talijanskoj školi i dječijem vrtiću,Vatrogasnom društvu Poreč,Poreznoj upravi Poreč,Zajednici Talijana Poreč, Gradu Poreč,Policiskoj postaji Poreč,Turističkoj ugostiteljskoj školi -Antom Štifanić i Srednjoj školi Mate Balota .

Udruga je također poklonila  , dvije klupice ,jedna se nalazi u uvali Peškera a druga ispred hotela Zagreb i jednu skulpturu koja se nalazi u kružnom toku kraj naselja Kukci.

Sve su to radovi umjetnika koji nastaju na proljetnim međunarodnim simpozijima Mozaika koje organizira udruga građana “Društvo za skrb i promicanje održivog korištenja kulturne baštine Poreč”  uz Pokroviteljstvo  TZ-Poreč, Grada Poreč, d.o.o. Spina ,Valamara Hotels & Resorts ,Zavičajnog muzeja Poreštine , članova udruge i volontera.

I dalje nastavljamo raditi s ciljem da realiziramo započete projekte  postavljanjem još skulptura u kružne tokove i da realiziramo projekt “Mozaik kuća” koja bi se u nastavku vezala s jednom ulicom u gradu koja bi imala kućne brojeve u mozaiku i nogostup u istoj tehnici.

institut za.... sud porec  uciliste szgp zdravi grad

usluga  spina  Poklon društvu invalida  Dom zdravlja Porec  Dom za starije i

Dnevni centar Veruda  turisticka zajednica  radovi2014,2 poklon Talijanskoj školi i vrticu.jpg 2 poklon poreznoj upravi  Poklon Školi  Poklon vatrogascima andrey grdu zajednica talijana slide2-bb21421730  klupa-2016          

javni postav 9690-8e46089ed9